top of page

ADVENTURE +

Net als in de Adventure-opleiding leer je tijdens de Adventure +-opleiding jouw motor beheersen naast het asfalt. Een ervaren instructeur brengt je de technieken bij die onmisbaar zijn als je ook op de losse grond wil kunnen motorrijden. En zo word je een betere allround motorrijder.

 

De inhoud van deze opleiding bouwt verder op de gewone Adventure-opleiding. Zo maken we in de Adventure +-opleiding ook tijd vrij voor een bijkomende offroad-initiatie, doorgedreven heuveltraining en andere technische aspecten van het adventure rijden.

Honda Actie 2.jpg

Tijdens deze bijkomende offroad-initiatie leer je de basis van de motorbeheersing. Hiervoor gebruiken we geen Adventure-motor, maar wel een lichtere offroadmotor. Deze motor stelt de Adventure Academy ter beschikking.

Deze extra sessie biedt je onmisbare technieken om jezelf als motorrijder te verbeteren op alle vlakken. Het karakter van de lichtere motorfiets legt de focus helemaal op lichaamsevenwicht en lichaamscontrole. Een belangrijke training die je ook kan toepassen tijdens het rijden met je eigen Adventure-motor 

2021-05-17MVC_MTRN_ADV2722.jpg
PRIJS

Volledige dag Adventure+​

€ 250

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

2021-05-17MVC_MTRN_ADV0760.jpg
bottom of page